Де встановлені камери? З 1 травня у Києві вводять автоматичні штрафи для водіїв

У Києві з 1 травня запустять систему відеофіксації, яка автоматично фіксуватиме порушення правил дорожнього руху та виписуватиме водіям штрафи.

За час тестування програми розробили алгоритм автоматичної фіксації порушень ПДР.

Так, спершу камера зніме перевищення швидкості водієм. Порушення відобразиться на комп’ютері у поліції, де перевірять держномер авто.

Після цього поліцейські повинні встановити, чи збігається номер машини з її маркою, і тільки потім скласти адміністративний протокол.

Протокол порушнику вишлють поштою і цифрову версію продублюють в електронному кабінеті водія. При цьому порушник може ознайомитися з фото, відео та дізнатися місце і час порушення ПДР. Якщо ж за кермом був не власник авто, то адміністративний штраф оплачує порушник.

Для фіксації порушень ПДР у столиці встановили 20 відеокамер за такими адресами:

Камери ПДР

Камери ПДР

Джерело

Next Post

Кличко представив план послаблення карантину: спершу відкриють перукарні та кіоски

Вт Кві 28 , 2020
Міський голова Києва Віталій Кличко розповів про план ослаблення карантину в столиці, який розробила міська влада. Про плани з послаблення він повідомив 28 квітня під час онлайн-брифінгу. Кличко уточнив, що йдеться не про зняття обмежень, а про їхні послаблення. Перший етап ослаблення карантину планують почати 12 травня, якщо не зросте кількість інфікованих […]

Можливо ви пропустили?