В КГГА повідомили, скільки буде коштувати ремонт мосту Патона

Міст Патона

У Києві аварійний міст Патона потребує термінового ремонту. У міській адміністрації кажуть, що ще навіть проектні роботи, які триватимуть мінімум рік, не розпочато. Вартість капітального ремонту моста попередньо оцінюють у 7 млрд грн.

Візуальний та технічний огляд, проведений 6 та 13 листопада, не виявив нових процесів руйнації на мосту Патона. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор.

“Візуальне та технічне обстеження жодного видимого руйнування, тобто свіжих пошкоджень чи відпадання шматків бетону, не виявило. Фахівці встановили, що до частини мосту, про яку йдеться, мають доступ сторонні особи. Там є труби теплотраси, до яких приходять грітися безхатьки та зносять туди різні речі. Падіння цих сторонніх речей і потрапило на відео“, – запевняють в Київській міській державній адміністрації.

Next Post

В Києві біля суду відбулась стрілянина

Вт Лис 16 , 2021
У Києві біля будівлі Києво-Святошинського суду сталася стрілянина. Про це повідомив адвокат Вадим Володарський на своїй сторінці у Facebook. «Стрілянина біля Києво-Святошинського суду. Поранено чоловіка (хто — невідомо) сталася стрілянина. Зайшов до суду за п’ять хвилин до», – написав він. У коментарях він додав, що поранена була людина, імовірно, в […]
стрілянина

Можливо ви пропустили?