У Києві побудують сім веломаршрутів, які ведуть в центр міста

У Києві побудують сім велодоріжок, маршрути яких будуть вести в центр міста. Загальну вартість робіт на об’єктах оцінили в 353 млн грн
Про це йдеться у відповідному розпорядженні на сайті Київської міської держадміністрації, передає 44.ua.
Згідно з рішенням про “Бюджеті міста Києва на 2019 рік”, планується побудувати такі веломаршрути: “Виноградар – Центр”, “Воскресенка – Північний (Московський) міст – Центр”, “Куренівка – Центр”, “Лісовий масив – Центр”, “Оболонь – Поділ – Центр “,” Солом’янка – Центр “. Крім того, з’явиться велодоріжка на Набережному шосе від Поштової площі до мосту ім. Патона.
Будівництво кожної велодоріжки влада має намір завершити в різні роки. Першими будуть введені в експлуатацію велодоріжки від Воскресенки, Куренівки та Лісового масиву. Вони будуть готові до кінця 2020 року. Через рік планують завершити роботи на Виноградарі, Оболоні та Солом’янці. Останнім веломаршрутів, який мають намір відкрити до кінця 2022 року, буде доріжка по Набережному шосе.
Загальну вартість робіт на об’єктах оцінили в 353 млн грн. При цьому найдорожчими є велодоріжки “Виноградар-Центр” – 103 млн грн (є найдовшим, його протяжність становить 16,7 км – ред), а також “Оболонь-Поділ-Центр” – майже 82 млн грн. Відзначається, що в цьому році з міського бюджету для кожного об’єкта виділять по 100 тис. грн, які підуть на розробку проектної документації.

Next Post

Які дороги побудують у Києві цього року

Ср Січ 9 , 2019
Генеральний директор КК “Київавтодор” Олександр Густєлєв розповів, що у 2019 році на численні об’єкти дорожньої інфраструктури чекає капітальний ремонт. Дорожньо-будівельний сезон 2019 року буде насиченим: дорожники завершать масштабні роботи як на перехідних об’єктах 2018-2019 років, так і розпочнуть роботи на нових. –Завершимо повний комплекс робіт на вулицях Алматинській, Заболотного, Сім’ї Кульженків, […]
Ремонт Дороги

Можливо ви пропустили?