Вогонь спалахнув під час репетиції: стали відомі подробиці пожежі у костелі святого Миколая

пожежа

Пожежа, яка виникла у костелі святого Миколая у Києві ввечері 3 вересня, почалася під час репетиції в органному залі. Вогонь спалахнув на загальну площу близько 80 кв. м.

Полум’я вдалося ліквідувати вночі – о 23.26 вогнеборці повністю загасили пожежу. Вогонь не завдав значної шкоди будівлі. Наразі фахівці з’ясовують ступінь пошкодження органу.

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко наголосив, що ця ситуація потребує безумовної, нагальної уваги та розслідування.

За його словами, окреме питання – наскільки пошкоджений орган, який перебував у костелі святого Миколая. Наразі проводиться розслідування, завдяки якому дізнаються причину пожежі.

 

Next Post

Банер з Мураєвом з'явився випадково - голова Ради Профспілок

Сб Вер 4 , 2021
Це помилка, замість Мураєва повинна була бути соціальна реклама. Про це розповів голова Київської міської ради профспілок Валерій Мельник. За його словами, те, що сталося 3 вересня на Майдані Незалежності в Києві – помилка. Замість банера із Євгенієм Мураєвим та рекламою телеканалу “НАШ” на Будинку профспілок мала бути соціальна реклама. “Люди, […]
Банер

Можливо ви пропустили?