Температурний рекорд. Такого не було майже 100 років

В суботу, 23 вересня, у Києві зафіксували температурний рекорд: середньодобова температура повітря виявилась найвищою за час проведення спостережень для цього дня і склала +20,6°С.

Температурний рекорд

Про це повідомили в Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського.

За даними спостережень метеостанції, 23 вересня у Києві середньодобова температура повітря виявилась найвищою за час проведення спостережень для цього дня і склала +20,6°С. Це перевищило попередній рекордний показник 1927 року на 0,2°С, а кліматичну норму – на 7,1°С.

В Україні триває “бабине літо”, а початок справжньої осені очікується на початку жовтня. Тепла погода в Україні зберігатиметься щонайменше до кінця вересня. Початок справжньої осені очікується на початку жовтня, коли в регіонах підуть дощі.

Next Post

Як виглядала столиця у 1960-х роках. Історичні фотографії Києва

Пн Вер 25 , 2023
У мережі продовжують публікувати унікальні історичні фото Києва. Цього разу показали архівні фото міста з атмосферою 1960-х років, коли велася масова відбудова столиці. Відповідні фото оприлюднив ресурс “Спрага: в Києві цікаво” у соціальній мережі Facebook “Київ 60-х років. Час масового будівництва та надій на “щасливе світле майбутнє”. Місто наших батьків. […]
Історичні фото Києва

Можливо ви пропустили?