У Києві через новорічний салют помер однорічний пес Гуффі

Гуффі

Столичні зоозахисники розповіли про те, як новорічні забави призвели до смерті тварини.

Про це розповіли на сторінці благодійного об`єднання Захист тварин “Плюшка”.

Як зазначається, Гуффі не пережив свій перший Новий рік. Через салюти та петарди у собаки не витримало серце і він помер на місці.

“Чи весело було пускати салюти та петарди? А Гуффі не весело, його більше нема. То був його перший Новий рік, ми забрали собаку з глухого села, вилікували, шукали сім’ю. Гуффі боявся гучних звуків і коли почалося все це пекло, його серце не витримало, він кидався від страху і раптово помер” , – розповіли зоозахисники.

Також варто відзначити, що всі собаки, які перебували в притулку злякалися, забилися в будки, хто куди, багато хто досі не хочуть виходити. Повідомляється, що ще один пес сильно постраждав. Собака на прізвисько Бринза теж посивіла за новорічну ніч і вся робота по соціалізації пса пройшла задарма, так як тепер вона ні в яку не хоче підходити, боїться будь-якого шороху.

Next Post

У середмісті Києва зловмисники вкрали цілий будинок

Чт Січ 6 , 2022
Триповерховий відселений будинок вартістю понад 225 мільйонів гривень шахраї привласнили на підставі підроблених документів. Він знаходиться на вулиці В’ячеслава Чорновола у Шевченківському районі. Прокуратура через суд вимагає скасувати державну реєстрацію права власності на нежитлові приміщення площею 2000 квадратних метрів. Правоохоронці встановили, що поки невідомі слідству шахраї на підставі підробленого рішення Ленінського районного суду Севастополя, зареєстрували за товариством право власності […]
будинок

Можливо ви пропустили?