Під Києвом працівник побив жінку та викрав авто.

У суботу, 21 грудня, в Макарівському районі під Києвом, біля села Мотижин, мисливці знайшли важко побиту жінку, над якою познущався її колишній працівник.

Правоохоронцям вдалося відновити хронологію подій: 45-річна киянка приїхала в дачний будинок на Макарівщині і ввечері планувала повертатися додому. Чоловік, який працював у них раніше з будівництва, попросив у жінки поїсти і підвезти його до столиці. Господиня пригостила його і погодилася підкинути.

Як тільки вони сіли в автомобіль, чоловік накинувся на жінку, жорстоко побив і напівживу викинув в лісі. Після чого сів за кермо “Акура” і зник у невідомому напрямку.

Для упіймання злочинця правоохоронці ввели оперативний план “Перехоплення”. Нападника затримали на одній з сільських доріг області. Після того як поліцейські попередили про можливе застосування зброї, чоловік зупинив машину.

За фактом злочину порушили кримінальну виробництво за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Джерело

Next Post

У центрі Києва вандали облили фарбою скульптуру «Історія кохання»

Нд Гру 22 , 2019
На жаль, далеко не всі цінують те, що робиться в місті. Так від рук вандалів в Києві постраждала скульптура «Пам’ятник Вічної Любові Луїджі і Мокрини», яка знаходиться на мосту закоханих. Скульптуру облили рожевою фарбою. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію президента Торгово-промислової палати України Геннадія Чижикова в Facebook. […]

Можливо ви пропустили?