Пекарня людей з ментальної інвалідністю шукає нове приміщення

Київська пекарня Good Bread from Good People закрилася через відсутність місця для оренди. Організатори проекту просять допомоги в пошуку нової локації. Про це йдеться на сторінці пекарні в Facebook.

У пекарні працюють переважно люди з інвалідністю, попереднє місце їм давали в користування безкоштовно.

«Ми залишилися без приміщення і дуже терміново шукаємо нове. Що нам потрібно в першу чергу: від 80 квадратних метрів, свій санвузол, недалеко від метро. Це базові потреби, але ми розглядаємо будь-які варіанти. Зараз подальше існування всієї пекарні під великим питанням, тому що ми не були готові до втрати приміщення, особливо фінансово. Поки 11 наших співробітників залишилися без роботи. Але ми дуже хочемо, щоб вони знову могли працювати », – сказано в повідомленні.

Пекарня Good Bread from Good People працює з листопада 2017 року. Проект викликав інтерес і нам стало цікаво, як люди з ментальної інвалідністю печуть кекси.

Next Post

У Київській області оголошено штормове попередження: жовтий рівень небезпеки

Ср Вер 18 , 2019
Україна опинилася в зоні впливу двох потужних атмосферних фронтів: антициклону Hanneke і циклону Ignaz. У середу, 18 вересня, в Держслужбу надзвичайних ситуацій оголосили в Києві та Київській області штормове попередження через шквалистий вітер, швидкість якого очікується до 15-20 м/с (1 рівень небезпеки, жовтий).     Post Views: 1 036

Можливо ви пропустили?