На дитячому майданчику в Оболонському районі столиці знайшли розбиті ртутні термометри

ртуть
Фото: КАРС

Ртуть з території майданчику прибрали фахівці Київської аварійно-рятувальної служби

Небезпечну знахідку виявили мешканці Оболонського району безпосередньо на одному з дитячих майданчиків. Як повідомляє КАРС «Київська служба порятунку» на своїй на сторінці в Facebook, на майданчику були знайдені шість розбитих ртутних термометрів.

Хто їх туди приніс і навіщо – поки що невідомо. Кияни в коментарях припускають, що це може бути якась із розташованих поруч медичних установ.

Рятувальники Київської аварійно-рятувальної служби прибрали місцеість, але все ж закликають киян ознайомитися з правилами поведінки, якщо ртутний термометр все ж розбився.

В першу чергу, не можна збирати ртуть пилососом, віником, або ганчіркою. Крім цього, необхідно дотримуватися правил безпеки: вивести з приміщення незадіяних у прибиранні людей, а також дітей тварин, закрити кімнату, де розбився градусник, відкрити вікно, не створюючи при цьому протяг. При збиранні обов’язково використовувати гумові рукавички

Next Post

На Шулявці обвалилась зупинка громадського транспорту

Вт Бер 2 , 2021
Конструкція буквально вирвана з коренем з-під асфальту і може покалічити перехожих. Про це повідомляє dtp.kiev.ua. Як зазначається, на зупинці Дегтярівській (вулиця Довженка) металева зупинка громадського транспорту обвалилася. На опублікованому фото  конструкція буквально вирвана з коренем з-під асфальту. «У Києві на Дегтярівській: зупинка громадського транспорту втомилася від робочих буднів», – йдеться в дописі. В […]
Зупинка

Можливо ви пропустили?