“Немає місця конфліктній політиці”. Зеленський показав фото з попередніми президентами

Володимир Зеленський опублікував світлину з почестей до Дня прапора. На фото можна помітити попередніх президентів – Леоніда Кравчука, Леоніда Кучму, Віктора Ющенка та Петра Порошенка.

Фото з’явилось на facebook Володимира Зеленського.

В описі до фото Зеленський зазначив, що “завжди був упевнений у тому, що у справді сильної нації обов’язково є дні, коли немає місця традиційній конфліктній політиці”.

Сьогодні поруч зі мною на «лінійці честі та пам’яті» стояли також усі президенти України, яких я запросив. Стояли для того, на мою думку, щоб разом усвідомити, яку країну ми побудували. Не сумніваюся, що кожен з нас, з президентів, напевно, по-своєму цінує й любить свою країну. Цінує те, що він сам зробив для неї. Розуміє те, що хоче зробити наступний Президент.

Швидкоплинне минає, вічне залишається. Вічне – це Україна, в якій від кожного з нас є дуже вагома частинка щирої любові…”, – підсумував президент.

Раніше сьогодні Володимир Зеленський вже привітав українців з Днем прапора.

Next Post

Червоний хрест проводить навчання «робота під час надзвичайних ситуацій в умовах карантину» (ФОТО)

Нд Сер 23 , 2020
На Київщині проходить VII щорічна зустріч загонів швидкого реагування Червоного Хреста України. 23 серпня проводиться VII щорічна зустріч загонів швидкого реагування Червоного Хреста України, під час якої удосконалюватимуть свої навики та уміння близько сотні волонтерів з усіх областей України. Наразі на території країни працюють 22 загони, які надають допомогу населенню […]
червоний хрест

Можливо ви пропустили?