Зеленський вже у Верховній Раді для обговорення “формули Штайнмайера”

Президент Володимир Зеленський вранці 2 жовтня прийшов на зустріч з фракцією “Слуги народу”, вона відбудеться у Верховній Раді. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на власні джерела.

У зв’язку з приходом Зеленського відкриття засідання Верховної Ради затримується. Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив нардепам зі своєї фракції, що перед ними Зеленський зустрінеться з главами парламентських фракцій.

Нардеп Марія Мезенцева з “Слуги народу” в інстаграмме підтвердила прихід Зеленського в Раду. “Йдемо на зустріч з президентом. Думаю, будемо обговорювати формулу Штайнмайера “, – повідомила вона вранці.

Next Post

Комітет Верховної Ради підтримав закон про столицю за проєктом Ткаченка. Три інші проєкти комітет рекомендував відхилити

Ср Жов 2 , 2019
Комітет Верховної Ради з місцевого самоврядування запропонував парламенту підтримати проєкт закону про столицю (2143-3) від групи депутатів «Слуга народу» на чолі з Олександром Ткаченком, повідомляє Інтерфакс-Україна. Три інші проєкти комітет рекомендував відхилити. Це 2143 від групи «Слуги народу» на чолі з Андрієм Клочко, 2143-1 від «Євросолідарності» на чолі з Сергієм Алексєєвим і […]
КМДА Київрада

Можливо ви пропустили?