Кіностудія імені Олександра Довженка відновила екскурсії до Студійних фондів

Кіностудія імені Олександра Довженка відновила екскурсії до Студійних фондів Музею кіно. Кожен бажаючий може обрати зручну для себе дату.

Про це повідомляє пресслужба кіностудії.

«Із 5 жовтня ви знову зможете долучитися до захопливої подорожі нашою видатною колекцією, що засвідчила сторічний розвиток українського кіно», — зазначили співробітники студії.

За їхніми словами, серед цінних артефактів фондів відвідувачі можуть побачити знімальну техніку різних періодів історії кінематографу, ляльки, колажі та елементи творення анімації; кінематографічні нагороди, журнали тощо. Екскурсію проводитиме головний мистецтвознавець Музею Марина Скирда.

Відвідування музейних фондів кіностудії відбуватиметься щосуботи, тому кожен заздалегідь можете обрати зручну для себе дату майбутньої екскурсії.

екскурсії до студійних фондів

Next Post

На столичному Подолі впритул до 140-річної пам’ятки історії розпочнеться будівництво

Ср Жов 9 , 2024
На столичному Подолі впритул до 140-річної пам’ятки історії розпочнеться будівництво Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив київський пам’яткозахисник Дмитро Перов. «Земельна комісія передала під забудову ділянку в охоронній зоні памʼятки — будинку Т. Толубєєва, 1882 р. на вул. Верхній Вал, 42», — написав Перов. За його словами, ця […]
пам’ятки історії

Можливо ви пропустили?