До планових відключень Києва ще далеко: в столичній ОВА пояснили ситуацію з енергетикою

Київ оговтується після чергового масованого удару російських окупантів по критичній інфраструктурі України, завданого у ніч проти 19 грудня у домівки вже повернули воду, але переходити на планові графіки відключення електроенергії у столиці ще занадто рано. Однак прогнози – оптимістичні.

Про це заявив речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов в ефірі національного телемарафону.

За його словами, генерація електроенергії наразі обмежена, тому що столиця, як і решта регіонів отримує лімітований обсяг електропостачання.

“Світло для споживачів подається в режимі аварійних відключень, екстрених, і переходити на планові відключення, на ці графіки поки що зарано, але позитив в тому, що водопостачання працює в штатному режимі, тело в оселях киян є. Найближчим часом прогнози мають бути оптимістичні. Все полагодимо”, – впевнений він.

Next Post

Понад 40 локацій: з'явилась карта ковзанок та новорічних ялинок Києва

Ср Гру 21 , 2022
Ентузіасти, які досліджують міський простір різних населених пунктів України, зокрема й Києва, де на Софійській площі відбувся тестовий запуск ілюмінації на головній новорічній ялинці, створили новорічну карту місць, де встановлені ялинки та залиті ковзанки. Про це інформує ЛУН Місто. Зазначається, що зараз на карті вже позначено близько 40 локацій, розрахованих, […]
Ялинка

Можливо ви пропустили?