Кличко: Київ “все ближче” до повторного обмеження роботи транспорту

Мер Києва Віталій Кличко заявив про високу ймовірність введення повторних обмежень на роботу громадського транспорту.

Про це він сказав на брифінгу в п’ятницю.

“Багато жителів столиці почали нехтувати елементарними правилами безпеки. Люди не надягають масок в громадському транспорті та публічних місцях, а там найвищий ризик заразитися, не дотримуються дистанції, збираються великими компаніями… Але вірус не відступив, і якщо кількість хворих зростатиме, а кількість вільних місць в опорних лікарнях у найближчі дні істотно знизиться, ми будемо змушені повернутися до суворих обмежень. Зокрема в роботі громадського транспорту”, – сказав він.

Кличко підкреслив, що “ми все ближче до такого рішення”.

Нагадаємо, що робота громадського транспорту в Києві була обмежена в середині березня. Були введені спецпропуски на проїзд в автобусах, трамваях і тролейбусах, а метрополітен взагалі закрили на два місяці.

Спецпропуски скасували з 23 травня (при цьому забороняється брати стоячих пасажирів), а метрополітен відновив роботу 25 травня.

Київ займає друге місце за кількістю випадків COVID-19 в Україні. З початку епідемії в столиці виявили 4726 хворих, зокрема 115 за останню добу. Більше тільки у Львівській області – 4836.

Next Post

Київська область посилила карантин

Сб Чер 27 , 2020
Київська область посилила карантин з 26 червня. Таке рішення прийняла комісія з ТЕБ та НС, повідомляє Київська облдержадміністрація. Станом на 26 червня динаміка зростання випадків інфікування COVID-19 в області склала 51,28%, за норми не більш як 10%. Згідно з постановою, в області: обмежують проведення масових заходів (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, […]
Знак Київ

Можливо ви пропустили?