У Києві біля під’їзду натовп “тітушек” напав на відомого активіста

Київський активіст Сергій Буйгашев повідомив про побиття в Києві свого колеги Сергія Мельниченка.
Як написав Буйгашев в Facebook, напад сталося 19 березня ввечері.
“На співкоординатора Штабу оборони Києва Сергія Мельниченка скоєно напад. Коли Сергій підійшов до свого під’їзду, на нього накинулись півдюжини молодих людей спортивної статури і стали бити з використанням невідомих твердих предметів. Сергій зумів відбитися від двох нападників, після чого відбіг убік і пригрозив застосуванням травматичної зброї. Це трохи остудило ентузіазм нападників “, – написав він.
На місце подій Мельниченко викликав швидку допомогу і патруль поліції.
Як розповіли свідки, троє чоловіків чекали активіста біля під’їзду, а двоє йшли слідом за ним. Інцидент потрапив на камери відеоспостереження.
Зовсім недавно Мельниченко увійшов до складу комісії з перевірки інформації про об’єкти будівництва, які викликають суспільний резонанс на території міста Києва.

 

Next Post

Коли переводять годинники в Україні і як підготуватися: важливі поради

Чт Бер 21 , 2019
У неділю, 31 березня, в Україні відбудеться перехід на літній час – годинники переведуть о 03:00 на одну годину вперед.. Так, щорічно перехід на літній час здійснюється в останню неділю березня, на зимовий – в останню неділю жовтня, передає НП. Навіщо переводять годинники Годинники переводять для того, щоб люди могли працювати довше і використовувати […]
Парк Шевченко

Можливо ви пропустили?