На праймеріз у мери Києва від «Слуги народу» підуть Дубінський, Ткаченко та Тищенко

Народні депутати від «Слуги народу» Олександр Дубінський, Олександр Ткаченко та Микола Тищенко заявили про наміри взяти участь у праймеріз для визначення кандидата на посаду міського голови Києва.

Так, Олександр Дубінський у відеозверненні заявив, що Києвом у різний час керували «мер-алкоголік», «мер-наркоман» і тепер – «мер-ідіот». Він каже, що «втомився від туйового Києва при туйовому мері».

Перед тим, як потрапити до Верховної Ради у 2019 році, Дубінський працював журналістом, зокрема вів програму «Гроші» на телеканалі 1+1. За оцінкою «Детектор медіа», Дубінський послідовно відстоював інтереси власника каналу Ігоря Коломойського.

Розслідування Bihus.Info виявило, що Дубінський володіє 24 квартирами та 17 автомобілями. «Мама любить швидкість», – так прокоментував сам депутат той факт, що частина власності записана на його матір.

Олександр Ткаченко – гендиректор групи 1+1 Media з 2008 до 2019 року – у відеозверненні заявив, що настав час зробити Київ містом для людей, «а не для ненажерливих чиновників і забудовників».

Записане на Відрадному та опубліковане у Facebook звернення прокоментував Дубінський: «Так ви з Борщаги! Це багато чого пояснює».

Микола Тищенко заявив про свій намір брати участь у виборчих перегонах на телеканалі Україна 24. «Я не просто йду на вибори мера, якщо Володимир Олександрович (Зеленський) довірить мені почесне право представляти інтереси нашої команди в моєму рідному місті, я виграю вибори», – зазначив він.

Тищенко довгий час працював на телебаченні як ведучий та учасник різних телешоу. Він є також власником мережі ресторанів «Наша карта», один із яких – «Велюр» – нещодавно потрапив у епіцентр скандалу.

Джерело

Next Post

Майже всі мости Києва знаходяться у жахливому стані

Вт Чер 2 , 2020
Майже всі мости столиці України знаходяться в аварійному стані та потребують ремонту. У Києві також не має організації, яка має слідкувати за станом переправ. Про це повідомив архітектор Анатолій Фролов, передає Голос. За його словами, зараз до порядку приводять тільки Шулявський міст. Усі інші мости, які проходять через Дніпро, знаходяться […]
Південний міст

Можливо ви пропустили?