Кличко назвав кількість передаварійних мостів в Києві

У Києві комунальники обстежують мости і шляхопроводи а також демонтують фрагменти облицювання, які є небезпечними для водіїв і пішоходів. Перевірки ініційовані у зв’язку з інцидентом на Дегтярівському шляхопроводі.

Таке рішення було прийнято за підсумками наради керівників дорожніх служб і Департаменту транспортної інфраструктури КМДА з мером столиці Віталієм Кличком.

“Ми повинні запобігти таким ситуаціям, як та, що сталася в п’ятницю ввечері на Дегтярівському шляхопроводі, де сталося обвалення фрагментів захисного шару бетону. І це щастя, що не постраждали люди. Необхідно додатково перевірити всі дорожні споруди та демонтувати фрагменти облицювання, які несуть потенційну небезпека для учасників дорожнього руху “.

У свою чергу співробітники КП “Київавтодор” запевнили, що на Дегтярівському шляхопроводі на даний момент тривають протиаварійні роботи і відзначили, що він був побудований ще в 1963 році і з тих пір жодного разу не ремонтувався.

На нараді Кличко також повідомив, що в Києві 75 мостів і шляхопроводів з 171 знаходяться в передаварійному стані.

Next Post

Рада запропонувала посмертно присвоїти Кузьмі Скрябіну звання народного артиста

Нд Лют 23 , 2020
Верховна Рада звернулася до президента Володимира Зеленського із запитом щодо присвоєння посмертно звання “Народний артист України” Кузьмі Скрябіну (Андрію Кузьменку). Про це повідомляють #Букви. Запит ініціював нардеп від “Слуги народу” Павло Мельник. За спрямування  документа Зеленському проголосували 260 нардепів (185 – від “Слуги народу”, 8 – від ОПЗЖ, 17 – від “Європейської Солідарності”, […]

Можливо ви пропустили?