«Київміськбуд» добудує об’єкти «Укрбуду»

Компанія «Київміськбуд» взяла на себе зобов’язання добудувати об’єкти «Укрбуду» і передати квартири інвесторам.

Про це повідомив глава «ХК «Київміськбуд» Ігор Кушнір, передає СтройОбзор.

«Це важливе рішення, попереду нас чекає складний юридичний і технічний процес. Прошу всіх запастися терпінням! Найближчим часом зробимо прес-конференцію, де будуть озвучені всі деталі щодо передачі об’єктів. Зараз головне, що «Київміськбуд» справді підхоплює об’єкти «Укрбуду». У нас для цього є і можливості, і сили », – сказав він.

Про те, що всю нерухомість добудує «Київміськбуд», заявив Президент України Володимир Зеленський в ефірі телеканалу «1+1».

«Ми знаємо це питання. Хочемо заспокоїти зараз всіх постраждалих інвесторів. Всі команди працювали разом: і Офіс Президента, і правоохоронні органи, щоб вирішити це питання. Сьогодні воно вирішено. Вся ця нерухомість буде добудована, на себе зобов’язання взяв «Київміськбуд», – повідомив глава держави.

Next Post

Віталій Кличко: «Київрада розірвала договір оренди із забудовником на Крістеровій Гірці»

Пт Гру 13 , 2019
За зверненням Київського міського голови Віталія Кличка депутати Київради ухвалили рішення про розірвання договору оренди земельної ділянки із забудовником ТОВ «Будінвест КМ» та врятували від забудови парк «Крістерова гірка», що в Подільському районі столиці. «До мене неодноразово зверталися місцеві мешканці, щоб захистити цей парк. Прошу підтримати це рішення», – звернувся […]

Можливо ви пропустили?