У Києві натовп в 40 чоловік закидав нічний клуб петардами

Вчора ввечері, 10 квітня, в Голосіївському районі Києва було затримано 11 осіб, які закидали нічний клуб петардами.
“До чергової частини надійшло повідомлення, що до концертного клубу прибігли близько 40 осіб, почали кидати петарди в бік охорони, розмалювали фасад будівлі і зникли. На місце події виїхали наряди поліції і слідчо-оперативна група управління поліції.
В результаті відпрацювання працівники полку поліції особливого призначення №2 спільно з колегами з управління поліції охорони затримали 11 осіб, які можуть бути причетні до скоєння правопорушення. Всіх їх доставили в управління поліції. Після дачі пояснень на трьох з них склали адміністративні матеріали за порушення правил благоустрою територій населених пунктів “, – уточнили в поліції.
Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинення такого правопорушення передбачено до чотирьох років позбавлення волі.

Next Post

В Україну ідуть дощі і грози: синоптики уточнили прогноз погоди

Чт Кві 11 , 2019
Погода в Україні у четвер, 11 квітня, буде дощовою на всій території країни. У деяких областях очікуються сильні зливи і гроза. Вітер південно-східний та північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с, повідомляє Укргідрометцентр. Температура повітря у центральних, південних і західних областях вдень становитиме 9-18° тепла, максимальною вона буде на півдні України — […]

Можливо ви пропустили?