У центрі Києва перекинулась «швидка» з пацієнтом

У четвер, 10 жовтня, в центрі Києва на перехресті вулиць Антоновича та Жилянської перекинулася «швидка».

Аварія трапилася близько 14:30 біля ЖК «Чикаго», – повідомляє місцеве видання.

Попередньо, медики везли пацієнта в лікарню і дуже поспішали. У момент, коли вони проїжджали на червоне світло з включеними проблисковими маячками, в них влетів Ford. Від удару авто швидкої допомоги перевернулося, а по дорозі розлилося масло.

Як вдалося попередньо з’ясувати в учасників ДТП на місці, пацієнта «швидкої» відвезла інша «швидка», яка приїхала екстрено на місце. У водія спецавто – незначні садна, водій легковика відбувся переляком.

Патрульні приїхали до 15:15 на місце аварії. До цього моменту до перехрестя вже з’їхалися близько 6 «швидких». На даний момент правоохоронці зайнялися з’ясуванням обставин ДТП. Поки про серйозні жертви інформації немає.

Рух на даній ділянці дороги дуже ускладнене. Враховуйте те, що трапилося, коли будете планувати маршрут.

https://www.facebook.com/kiev.informator.ua/videos/512326192883845/

 

Next Post

Зеленський прокоментував скандал з Мендель

Чт Жов 10 , 2019
Президент України Володимир Зеленський прокоментував конфлікт між його прес-секретарем Юлією Мендель і журналістом «Радіо Свобода» Сергієм Андрушком.  «Я пана Андрушко бачив багато разів. Він журналіст, мені здається, веде він себе не зовсім коректно. По-перше, так чоловік не повинен вести себе по відношенню до жінки або до дівчини. Я внутрішньо прощав […]
Мендель

Можливо ви пропустили?