На бульварі Дружби народів у Києві зіткнулися сім автомобілів: дорога перекрита

У п’ятницю, 1 лютого, в Києві сталася масштабна аварія за участю відразу семи автомобілів. Надзвичайна подія сталася на бульварі Дружби народів.

Як повідомляє “ТСН“, спочатку зіткнулися дві машини. Третій автомобіль намагався об’їхати аварію, проте в нього ззаду врізалося ще одне авто. Від удару машину відкинуло на зустрічну смугу, де сталася чергова сутичка. Всього в ДТП були задіяні сім транспортних засобів.

Відзначається, що в результаті аварії ніхто не постраждав, проте рух по бульвару паралізовано. З восьми смуг руху вільної для проїзду залишилася лише одна – в напрямку з Лівого берега на Правий.

У зворотному напрямку машини намагаються об’їхати учасників ДТП по тротуару. Утворився великий затор в обидві сторони.

 

Next Post

Переможниця Євробачення презентувала кліп, знятий в столиці України (ВІДЕО)

Пт Лют 1 , 2019
Знятий в Києві кліп презентувала ізраїльська співачка Нетта Барзілай. Переможниця Євробачення-2018 обрала українську столицю в якості локації для зйомок кліпу на пісню Bassa Sababа, – повідомляє Ракурс Зазначається, що в новому кліпі Барзілай можна побачити бульвар Вернадського, Дарницький міст і інтер’єри бібліотеки Вернадського. Київський міст використовується для гонки між Барзілай і головним героєм, який покинув її. Бульваром Вернадського […]

Можливо ви пропустили?