У Києві родина з двома дітьми жила в будинку, заваленому сміттям і без тепла

У Києві поліція виявила родину з двома дітьми, яка оселилася в покинутому будинку на вулиці Цимбал Яр. Дітей з небезпечних умов проживання вилучили. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Національної поліції.

“Під час відпрацювання адміністративної дільниці на вулиці Цимбал Яр поліцейські офіцери громади помітили в покинутому будинку жителів і вирішили перевірити. Раніше в квартирі проживала жінка, яка кілька місяців тому померла. Однак зараз в будинку оселилася родина – чоловік з дружиною та двоє малолітніх дітей, нещодавно приїхала в столицю з Тернопільської області “, – йдеться в повідомленні.

Умов для проживання в будинку для дітей 2016 і 2018 років народження немає, а саме приміщення знаходиться в аварійному стані і завалено сміттям, без опалення, світла і водопостачання.

Малюків вилучили і відправили в медустанову.

Відносно 32-річної матері складено протокол за частиною першою статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Джерело

Next Post

30 грудня в Києві на дорогах очікується ожеледиця – Укргідрометцентр

Пн Гру 30 , 2019
30 грудня в Києві на дорогах очікується ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий). Про це повідомили в Українському гідрометцентрі. Закликаємо киян бути максимально обережними через погіршення погоди. Із метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає киян бути обережними, пересуваючись містом, і рекомендує дотримуватись порад […]
крига, ожеледиця

Можливо ви пропустили?