У Києві відбулась панахида за загиблими захисниками Донецького аеропорту

У неділю, 20 січня, у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі в Києві відбулась панахида за загиблими українськими захисниками Донецького аеропорту, відомими як “кіборги”. Адже саме в цей день в Україні відзначають День пам’яті загиблих “кіборгів”.

На службі присутні родичі та близькі загиблих під час оборони Донецького аеропорту українських військових.

Ми повинні бути вдячні тим людям, які першими віддали своє життя там, у Донецькому аеропорті, і стримали ворога. І дякувати тим, які залишилися живими, за те, що вони, незважаючи ні на що, боронили Українську державу,
– виголосив у своїй промові перед панахидою намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого чоловічого монастиря архієпископ Агапіт.

“Ми віримо, що перемога буде за нами. Ми не забуватимемо про тих людей, які ціною свого життя дарували нам ці мирні і спокійні дні”, – додав священнослужитель.

Панхида кіборги Донецький аеропорт війна на Донбасі
Панахида за загиблими “кіборгами”

Панахида Михайлівський собор кіборги Донецький аеропорт
Панахида за загиблими захисниками Донецького аеропорту

До слова, у Києві цього ж дня на території Міноборони відбулися заходи із вшанування загиблих захисників Донецького аеропорту. У заходах брали участь президент Петро Порошенко з дружиною Мариною, міністр оборони Степан Полторак та родичі загиблих.

Джерело: 24 канал 

Next Post

"Удари по обличчю і паху". У Києві охоронець гей-клубу побив відвідувача, тому що той "заважав спати"

Нд Січ 20 , 2019
У київському гей-клубі LIFT охоронець побив відвідувача за те, що він заважав його напарнику спати. Про це в Facebook повідомила киянка Анастасія Приходько. Дівчина розповіла, що вона в компанії друзів чекали таксі в холі клубу. “ “З нами на поверсі ще було два охоронці. Поки ми стояли між собою спілкувалися […]

Можливо ви пропустили?