Депутат Новинський заявив, що захворів на коронавірус

Позафракційний народний депутат Вадим Новинський заявив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Про це він повідомив у Facebook.

«Після здачі аналізів тест на коронавірус дав позитивний результат. Мій стан в нормі, я не відчуваю ніяких симптомів захворювання, температура 36,8», — розповів депутат.

Новинський додав, що, за рекомендаціями лікарів, до повторного тестування він декілька днів проведе у стаціонарі під їх наглядом.

«Незалежно від остаточного підтвердження діагнозу маю намір дотримуватися всіх рекомендацій лікарів і режиму ізоляції. Все, з ким я контактував останнім часом, також пройдуть ретельне тестування», — додав він.

Next Post

Перший заступник голови КМДА Поворозник відкидає звинувачення в корупції

Ср Кві 15 , 2020
Перший заступник голови Київської міської держадміністрації (КМДА) Микола Поворозник відкинув звинувачення у корупції, про які напередодні повідомили українські ЗМІ.  Зокрема, він заявив, що інформація про те, що його “спіймали на хабарі”, є “брехнею”, а “розмов про неправомірну вигоду” він ні з ким не вів. “Це шок для мене, для моєї сім’ї, і для тих […]

Можливо ви пропустили?