На території столичного ТРЦ Gulliver сталася пожежа (ФОТО)

Вночі 18 січня в центрі столиці загорілося двоповерхова будівля на території ТРЦ Gulliver. Воно давно не експлуатувалося і виглядало покинутим.
Дим вкрив кілька кварталів навколо.
Двоповерхова будівля знаходиться на території, яку охороняють співробітники торгового центру. За словами охоронців, будова давно не використовувалося. Епіцентр спалаху знаходилося на другому поверсі, в кімнаті розміром 5х5. Звідти полум’я частково поширилося на дах. Близько 1:15 рятувальники ліквідували наслідки пожежі, – пише столичне видання.
Попередньо, обійшлося без постраждалих. Будова хоч і знаходиться на території, що охороняється, в нього все ж можна потрапити, обійшовши з іншого боку. Тому не виключено, що влаштувати пожежу могли бездомні. Поліцейські обійшли територію навколо, але нічого підозрілого не виявили. Точні причини загоряння встановить пожежна інспекція.

 

Next Post

У Києві комунальники на Водохреща розвозитимуть освячену воду у цистернах. Стали відомі адреси

Сб Січ 19 , 2019
У Києві на Водохреща комунальники розвозитимуть освячену воду цистернами за конкретними адресами. На Водохреща, яке православні християни відзначають 19 січня, працівники «Київводоканалу» будуть розвозити освячену питну воду. Напередодні свята комунальники готують автоцистерни, – пише theбабель. «Кожна з водовозок проходить санітарну обробку: спочатку її дезінфікують, заповнюючи водою з хлором, а потім […]

Можливо ви пропустили?