Троєщині запропонували проект Метробусу

Запрошуємо на тендер на розробку ТЕО для Метробусу від Троещини до Севастопольскої площі.

Написав Ілля Сагайдак на своїй сторінці у Facebook.

BRT – це система швидкісного позавуличного транспорту на основі автобусного або тролейбусного рухомого складу. Простими словами – це фізично відгороджена смуга для громадського транспорту, на яку немає можливості заїхати автомобілю. Перехрестя на маршруті мають бути в два рівні, або відсутній лівий поворот з зеленою хвилею для метробусу. За рекомендаціями експертів Світового Банку виявлено перспективний коридор від Троєщини через міст Бандери, вулицю Олени Теліги, Чоколівський проспект, до Севастопольської площи.

“Я вважаю проект BRT найефективнішим з точки зору вартості реалізації і ефекту, який місто отримає. Він є революційним для громадського транспорту столиці.
До речі, марширут пролягатиме через скандально відомий Шулявський шляхопровід, тому якісна реконструкція розв’язки обов’язкова!”, – Пише Сагайдак

Довідково: довжина лінії 22,38 км. За підрахунками на транспортній моделі, попит на цей коридор складатиме 141 тис пас на добу. (Кінцевий термін подання тендерних пропозицій до 5 квітня, а початок аукціону 11 травня).

Next Post

У київське метро пускатимуть безкоштовно читачів Шевченка

Чт Бер 9 , 2017
Київський метрополітен оголосив, що в середу, 9 березня, на день народження Тараса Шевченка, проведе акцію «читаєш Кобзаря – проходиш безкоштовно!» Акція буде обмежена кількома станціями і часовими проміжками, – йдеться в повідомленні метрополітену на Facebook. «Чекаємо на вас із улюбленими віршами біля наших контролерів: 12.00–13.00 – станція «Тараса Шевченка», 13.20–14.00 […]
Киевский Метрополитен

Можливо ви пропустили?