У Києві через пожежу в гуртожитку евакуювали 50 людей

ДСНС
Фото: ДСНС
У столиці внаслідок загоряння в електрощитовій у гуртожитку з будівлі евакуювали 50 людей. Жертв та постраждалих немає.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в місті Києві.

“21 лютого о 03:27 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Космічній, 8-Б, що у Дніпровському районі столиці”, – йдеться в повідомленні.

По прибуттю рятувальники встановили, що загоряння виникло в головній електрощитовій, розміром 2х3 м.

О 04:16 пожежу було локалізовано та о 04:34 ліквідовано.

В ході ліквідації пожежі рятувальники вивели на свіже повітря 50 осіб, адже горіння супроводжувалось значним задимленням. Згодом, після випуску диму мешканці змогли повернутись в будівлю.

На місці події залучалось 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 25 людей особового складу підрозділів Головного управління.

Жертв та постраждалих немає. Причину пожежі встановлюватиме слідство.

 

Next Post

У Києві самогубця стрибнув з Північного мосту

Пн Лют 22 , 2021
Минулої неділі, 21 лютого, водії, які їхали Північним мостом, помітили, як чоловік виліз на огорожу та стрибнув у річку. На місце події викликали надзвичайників. Водолази обстежили 3 кілометри берегової лінії. Тіло чоловіка знайшли на поверхні води на відстані 80 метрів від берега, неподалік від Труханова острова. Водолази доставили потопельника на берег та передали слідчо-оперативній групі. Причини та обставини трагічного випадку встановлюватиме поліція.   […]
Рятувальники

Можливо ви пропустили?