У Києві перехожі затримали грабіжника

Свідки пограбування схопили чоловіка, який намагався втекти.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Близько 20-ї години працівники Шевченківського управління поліції отримали інформацію про грабіж, який стався біля будинку на вулиці Салютній. Невідомий вирвав із рук перехожого сумку і намагався втекти, але його затримали небайдужі перехожі.

На місці події правоохоронці з’ясували особу зловмисника. Це киянин, 1985 р.н., який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення. Сумку із документами та п’ятьма тисячами гривень повернули власнику, а зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові, який додатково перевіряється на причетність до інших злочинів, загрожує до шести років позбавлення волі.

Next Post

В Киевской области похитили ребенка и требовали выкуп

Пн Січ 30 , 2017
Злоумышленники похитили 9-летнего мальчика и требовали у родственников за него выкуп в 10 тысяч гривен. Работники Белоцерковской полиции задержали 30-летнего мужчину и его сообщника, которые по предварительному сговору в городе Белая Церковь, – передает пресс-служба Нацполиции. Вчера, 29 января, вечером в Белоцерковский отдел полиции обратилась местная пенсионерка и сообщила, что […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?