У Києві через опіки від окропу з бойлера померла дитина

У Києві у Подільському районі через значні опіки загибла однорічна дитина.

Про це повідомили у прес-центрі ГУ НП міста Києва.

Зазначається, що до чергової частини надійшло повідомлення від лікаря про те, що до опікового центру доправили дитину з опіками тіла.

Батько дитини розповів, що жінка купала у ванній доньку, а із бойлера вилився окріп та попав на дівчинку. Дружина одразу витягла дитину з ванни та обробила опіки медичними засобами і поклала доньку спати. Проте, вже через деякий час вона почала погано себе почувати – і жінка викликала “швидку”.

“Дівчинка, яку госпіталізували до опікового відділення, через кілька днів померла”, – розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

За цим фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею “Умисне вбивство”. Обставини події та причини смерті встановлюються.

Next Post

Разговор о принципах в руководстве нашей страны уже вести не с кем

Чт Січ 26 , 2017
В новости, что задержан за взятку зам.начальника Львовской таможни, вроде бы для украинцев ничего удивительного нет. Такие задержания происходят постоянно и стали рутиной. В такую же коррупционную рутину превратилась и вся властная украинская вертикаль. Однако, есть в изложении этой новости нюанс. Фактически задержан был таможенный начальник не за то, что сам требовал «неправомерную выгоду» от бизнеса. Такого уровня начальник уже редко […]
ЖКХ-Гривна

Можливо ви пропустили?