Націоналіст Хорт розповів, хто і як порізав портрети Шевченка в київському метро

У Києві на одній зі станцій метрополітену порізали ножем портрети Тараса Шевченка відомого ілюстратора Андрія Грехова.

Інцидент стався на очах у здивованих пасажирів. Через недавніх негативних висловлювань Юрія Павленка, відомого на прізвисько “Хорт”, в сторону виставки портретів Шевченка, підозри впали на вінницького активіста.

На своїй сторінці в Facebook Павленко розповів подробиці акту вандалізму, вчиненого на станції київського метрополітену.

“Невідомі народні месники порізали карикатури на Тараса Шевченка, які були експоновані на однойменній станції Київського метрополітену. Більшість” картин “вже зняли. Російськомовна жінка на платформі підняла крик, знімаючи на відео процес ліквідації”, – написав Хорт.

За його словами, жінка покликала чергового при станції поліцейського, проте той ніяк не відреагував на псування картин, а невідомі сіли у вагон метро і поїхали зі станції.

Джерело: Інформатор

Next Post

Недалеко від Києва відкриють новий аеропорт

Пн Лют 18 , 2019
Восени недалеко від Києва обіцяють відкрити ще один міжнародний аеропорт. У регіональному аеропорту “Біла Церква” восени 2019 року планують відкрити міжнародний пункт пропуску, який збільшить навантаження на аеропорт в плані рейсів з інших країн і автоматично зробить його міжнародним. Про це повідомляє прес-служба міністерства інфраструктури України. За словами міністра інфраструктури […]
Аэропорт Борисполь

Можливо ви пропустили?