Килимки для кемпінгу

Якщо ви любите кемпінг «на природі» і при цьому цінуєте комфорт під час сну, вам будуть потрібні якісні килимки. Є 3 види. Якщо ви не знаєте, як вибрати каремат, ознайомтеся з нашою інструкцією.

Якісні каремати дійсно окупаються, якщо ви часто спите на природі. Не варто недооцінювати його вибір, інакше пошкодуєте. Як знайти свій варіант? Який килим підійде вам найкраще?

Килимки для кемпінгу

Самонадувні килимки — комфорт як у ліжку

Ви можете вибрати товщину 2,5 см, що є хорошим компромісом між компактністю і комфортом (наприклад, надзвичайно легкий самонадувний килимок Kelty Cosmic Mummy 2.5), або зручний, більш важкий і об’ємний килимок Terra Incognita Camper 3.8. Ще один цікавий варіант (для жінок) — Sea To Summit Air Sprung UltraLight Insulated Mat Women’s Regular. Перевагою цього мату є вага 450 г при товщині 5 см.

Надувні килимки — мінімальна вага, відмінний комфорт

Недавня тенденція явно пов’язана з полегшенням обладнання. Килимки також схильні до цієї тенденції, і виробники прагнуть до хорошого комфорту для сну, цікавого тепловому коефіцієнту і водночас мінімальній вазі і відмінній упаковці. Рішенням є надувні каремати. Мабуть, найцікавіша модель — це килимок що надувається Exped AirMat HL M з міні-насосом з вагою 305 г і товщиною 5 см. Якщо ви шукаєте максимально можливий тепловий комфорт при невеликій вазі, ми можемо порекомендувати модель Sea To Summit Comfort Light Insulated Mat Regular.

Килимки для кемпінгу

Пінні килимки — максимальна надійність

Незважаючи на масову появу самонадувних матів, поролонові мати як і раніше можуть багато чого запропонувати. Ми можемо рекомендувати їх тим, хто довгий час подорожує за межі цивілізації або грубо поводиться з килимком і не хоче ризикувати проткнути самонадувний килимок.

Де купити ці та інші моделі карематів з доставленням по Україні?

Відвідавши офіційний сайт інтернет-магазину Terra Incognita ви можете вибрати і купити найкращі каремати за приємними цінами. У каталозі магазина представлені відомі світові виробники. Тому немає сумнівів, що вся продукція високої якості і прослужить довгі роки.

Terra Incognita пропонує великий вибір спортивного та туристичного інвентарю за цікавими цінами! Намети, рюкзаки, водонепроникні куртки, одяг, трекінгове взуття, спальні мішки, альпіністське спорядження, спорядження для кемпінгу та інші товари для подорожей. Перевага сайту магазину — фільтри, які допоможуть вам з підбором товару, особливо якщо ви не так добре знайомі з характеристиками потрібної речі. Тут можна знайти всіх відомих виробників туристичного спорядження.

Terra Incognita пропонує безпроблемний обмін товарів, знижки в залежності від суми замовлення, акції, швидке доставлення та вигідні ціни, одночасно бувши одним з найбільших туристичних магазинів на українському ринку.

Запрошуємо відвідати наш магазин і придбати якісні товари. Допоможемо з вибором — відповімо на всі питання.

Next Post

Отруєння школярок у Боярці: директорку ліцею відсторонили на час розслідування

Чт Лют 18 , 2021
Мер Боярки Олександр Зарубін заявив про відсторонення від роботи  директорки ліцею «Гармонія» Світлани Сушко. Директорка ліцею відсторонена від роботи з 18 лютого і до кінця розслідування без збереження зарплати. Також очільник міста повідомив про створення спеціальної Комісії. “Міська рада створить Комісії щодо забезпечення сталої виховної роботи в закладах освіти Боярської міської […]
Ліцей гармонія

Можливо ви пропустили?