У Києві п’яний водій влаштував стрілянину по свідкам ДТП

ДТП

У суботу, 12 грудня, в Києві за адресою проспект Леся Курбаса, 10Ж, п’яний водій влаштував ДТП, намагався втекти з місця події і влаштував стрілянину.

Про це повідомляє  Київ Оперативний.

Відзначається, що в крайньому правому ряду стояв припаркований автомобіль ГАЗель. Раптово на великій швидкості в його задню частину влітає Volkswagen. З автівки вийшовводій в стані алкогольного сп’яніння і почав тікати.

“Під час ДТП в Газелі, крім водія, знаходилася жінка з дитиною. На жаль, в аварії жінка отримала травми, їй допомогли лікарі швидкої”, – уточнює Київ Оперативний.

ДТП

П’яного водія стали наздоганяти небайдужі громадяни, не даючи йому втекти з місця події. Однак через кілька десятків метрів почулися звуки пострілів. Водій таким чином вирішив відбитися від переслідування. Свідкам довелося припинити спроби наздогнати зловмисника.

“Зараз п’яного стрілка шукають правоохоронці”, – йдеться в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що в Києві пройшла акція “Поховання правосуддя”

Next Post

Пішов з життя український композитор Олександр Жилінський

Нд Гру 13 , 2020
Помер радянський і український композитор, актор, співак Олександр Жилінський. Про це повідомляє народний артист України, музичний продюсер Юрій Квеленков, пише інтернет-видання. Олександр Жилінський народився у 1955 році в місті Бердянську Запорозької області, у 1977 закінчив Київський Державний інститут театрального мистецтва ім. І.Карпенка-Карого, а у 1987 – Київську Державну консерваторію ім.П.І.Чайковського. […]
Олександр Жилінський

Можливо ви пропустили?