У Києві водій легковика протаранив стовп, збив двох велосипедистів і загинув

ДТП

За кермом легковика був молодий хлопець 1999 року народження

УКиєві в ніч на неділю, 29 серпня сталася смертельна ДТП. Автомобіль “Ланос” не впорався з керуванням, внаслідок чого протаранив ліхтарний стовп, зачепивши велосипедистів. Водій легковика загинув на місці.

Відомо, що трагічна аварія сталася на перехресті вулиць Братиславська і Крайня. За попередніми даними, легковик рухався в бік Троєщини, коли втратив керування і почав боком йти в сторону тротуару.

“Ланос” врізався у високий бордюр і, продовживши рух, протаранив щоглу вуличного освітлення. Після цього автомобіль зачепив двох пішоходів з велосипедами, які чекали зелений сигнал світлофора, щоб перейти дорогу.

Пішоходів госпіталізували. Очевидці ДТП кажуть, що вони отримали незначні травми, а ліхтарний стовп врятував їм життя.

В результаті ДТП на місці загинув водій легковика. Його тіло з салону діставали рятувальники. Як виявилося, загиблим виявився молодий чоловік 1999 року народження.

Next Post

У Києві відкрили Меморіал пам'яті загиблим на Донбасі киянам

Нд Сер 29 , 2021
У День пам’яті захисників України в Києві на розі вулиці Грушевського та Петрівської алеї відкрили Меморіал пам’яті киянам, які загинули під час Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил на Донбасі, повідомив мер Києва Віталій Кличко. “Сьогодні, в День пам’яті захисників України, ми відкрили Меморіал пам’яті загиблим киянам-учасникам АТО/ООС. Побудували його […]
Меморіал

Можливо ви пропустили?