“Мінеру” мосту Метро повідомили про підозру

Чоловіку, який вчора погрожував підірвати столичний міст Метро, повідомлено про підозру. Про це повідомляє  пресслужба прокуратури Києва.

“За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №4 слідчим Дніпровського управління поліції повідомлено про підозру чоловіку, який 1 червня 2020 року погрожував підірвати міст Метро”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що правопорушником виявився мешканець Київської області, 1988 року народження. Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, підготовку вибуху, яке спричинило тяжкі наслідки).

Також, зі слів затриманого, вказані дії він вчинив з метою привернення уваги до проблем в його житті. Зброї чи вибухівки у нього не виявили.

“Наразі до Дніпровського районного суду м. Києва готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, – зазначається у повідомленні.

Next Post

Автофіксація порушень ПДР: за добу зареєстровано 57,8 тис. випадків перевищення швидкості

Вт Чер 2 , 2020
У Києві та області за першу добу (1 червня) роботи системи автоматичної фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху було зареєстровано 57 880 випадків перевищення встановлених обмежень швидкості. Сьогодні ж маємо дещо іншу картину — від початку доби 2 червня, станом на 9:00 ранку, кількість таких випадків склала 10469. Про […]
камера фиксации скорости

Можливо ви пропустили?