Міністр назвав перші країни, з якими Україна відновить авіасполучення

Міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, що міжнародне авіасполучення Україна відновить з 15 червня – передусім йдеться про рейси за туристичними напрямками. 

За словами міністра, Україна відновлює міжнародне і внутрішнє авіасполучення з 15 червня. При цьому міністр допустив, що внутрішнє авіасполучення відкриється “можливо, трохи раніше”.

Щодо закордонних напрямків, то передусім польоти можуть бути відновлені з туристичними країнами.

“Найбільш популярні – це те, що всі чекають: Туреччина, Греція, Кіпр. В Європі – Чорногорія, Хорватія. Більш точні дані протягом тижня озвучимо. І Грузія”, – сказав Криклій.

Він зазначив, що точно не буде поновлюватися авіасполучення з Італією та Іспанією.

“Ми відкриття напрямків робимо на двох умовах. Перша, якщо країни відкриваються у відношенні до нас. Друга – епідеміологічна ситуація”, – пояснив міністр.

За його словами, рейси не будуть відновлюватись до країн, якщо епідеміологічна ситуація у них становитиме ризики. Криклій також повідомив, що наразі шукається рішення, аби туристи проходили експрес-тести на коронавірус в аеропорту.

“Це зручніше, ніж 14-денний карантин. Його можна здати, дві-три години зачекав і вже можна буде виходити в місто”, – зазначив міністр.

Джерело

Next Post

У Києві вандали понівечили казкову виставку квітів

Пн Чер 1 , 2020
Квіткову композицію «Аліса в країні див» у парку «Перемога», яка увійшла до Національного реєстру рекордів України, понівечили вандали. Про це повідомили озеленювачі Дніпровського району на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши відповідне фото. – Викрадені квіти цинерарії, зламана карта, вирваний мох на конструкціях, понівечений вхід до нори кроля… Наскільки ж потрібно бути не вихованим, щоб […]
виставка квітів

Можливо ви пропустили?