Засідання у справі Шеремета в листопаді не відбудуться

На листопад було призначено два судових засідання стосовно фігурантів справи щодо вбивства журналіста.

Судові засідання у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета у листопаді не проходитимуть – захворіла головуюча суддя у справі Оксана Голуб. Про це 17 листопада у Facebook повідомила спільнота Free Riff.

«Суддя Голуб призначила судові засідання у, так званій, «справі Шеремета», два рази на місяць. Через це присяжні на наступному засіданні вже не пам’ятають що було на попередньому, а допит 263 свідків обвинувачення триватиме роками. Важливі термінові клопотання, подані захистом Антоненка у вересні місяці, досі не розглянуті. А тепер виявляється, що с. Голуб.. захворіла. І засідання у справі у листопаді місяці (призначені на 17 та 24) не відбудуться», – йдеться в повідомленні.

У спільноті зауважили, що стаття 322 КПК свідчить, що безперервність судового розгляду “Судовий розгляд відбувається безперервно, крім часу, призначеного для відпочинку”.

Раніше ми првідомляли, що на цьому тижні депутати зберуться у сесійній залі лише 17 листопада. 

Next Post

Яким буде святкування Нового року в Києві в умовах карантину?

Вт Лис 17 , 2020
У зв’язку з пандемією коронавірусу у столиці не буде масових новорічних гулянь Святкування Нового року в Україні вже не за горами. До свята залишилося майже півтора місяця, але в цьому році через пандемію воно не буде традиційним. На головній площі країни не планують концертів та масових гулянь, але символ свята […]
новий рік

Можливо ви пропустили?