Прокуратура Києва через суд повернула громаді будинок на Андріївському узвозі

Прокуратура міста Києва у судовому порядку відстояла свою позицію щодо повернення територіальній громаді двоповерхової нежитлової будівлі по вул. Андріївський узвіз, 22-а.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Вказана будівля загальною площею 245,2 кв.м та вартістю майже 2,8 млн гривень незаконно вибула з комунальної власності на користь приватної структури без відповідного рішення Київради та сплати будь-яких коштів на підставі незаконної ухвали господарського суду Харківської області. Крім того, з метою ускладнення процесу повернення майна у комунальну власність спірні приміщення неодноразово відчужувались, в тому числі на користь іноземних компаній.

Останнім набувачем об’єкту нерухомості стала компанія з обмеженою відповідальністю «Хеммерт Інвестментс ЕлЕлСі», яка зареєстрована у Сполучених Штатах Америки.

Реагуючи на вказані порушення, прокуратура столиці звернулась до суду з вимогою повернути майно на Андріївському узвозі територіальній громаді.

За результатом тривалого судового розгляду рішенням Господарського суду м. Києва позовні вимоги прокуратури задоволено у повному обсязі.

Next Post

У Києві через опіки від окропу з бойлера померла дитина

Чт Січ 26 , 2017
У Києві у Подільському районі через значні опіки загибла однорічна дитина. Про це повідомили у прес-центрі ГУ НП міста Києва. Зазначається, що до чергової частини надійшло повідомлення від лікаря про те, що до опікового центру доправили дитину з опіками тіла. Батько дитини розповів, що жінка купала у ванній доньку, а […]
Оперативное фото

Можливо ви пропустили?