МОЗ: до 22 червня – без концертів

Питання щодо проведення в Україні концертів будуть розглядати ближче до 22 червня. Дозволити проведення подібних заходів раніш неможливо – заявив на сьогоднішньому брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Серед іншого главу МОЗ запитали, чи відбудеться концерт Ленні Кравіца, призначений на 13 червня.

Степанов на це відповів: «13 червня навряд чи, це неможливо. Виходячи з нашої постанови щодо карантину на території країни, який продовжено до 22 червня, проведення масових заходів не передбачене на таких етапах, які у нас є сьогодні, або тому етапі, який у нас буде з 1 червня чи після 10 червня. Ми можемо про це говорити ближче до 22 червня – як саме, в який спосіб можна дозволити великі заходи, в які строки і за яких умов».

Джерело

Next Post

Київська область пом'якшує карантин з 26 травня, - ОДА

Пн Тра 25 , 2020
Київська область з 26 травня переходить до другого етапу пом’якшення карантину. З завтрашнього дня буде відновлена ​​робота міського та приміського транспорту, дитячих садків. також дозволяється проведення спортивних заходів, але без глядачів, і служб в церквах. Про це заявив на брифінгу тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін. […]

Можливо ви пропустили?