Гасіння пожежі в Чорнобильській зоні триває

Державна служба з надзвичайних ситуацій продовжує гасити пожежі на території Чорнобильської зони, що спалахнули 4 квітня.

«Станом на 7 год. 10 квітня у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення підрозділами ДСНС спільно з працівниками лісової охорони ДАЗВ продовжується гасіння пожеж на території Корогодського, Котовського і Денисовецького лісництв. Спостерігається горіння трав’яного настилу, очерету і лісової підстилки окремими осередками», – йдеться в повідомленні пресслужби ДСНС.

При цьому, за даними ДСНС, радіаційний фон у Києві й Київській області перебуває в нормі.

Через пожежі вранці 10 квітня в Києві, як і в попередні дні, задимлене повітря.

Рятувальники закликають громадян України не провокувати пожежі в природних екосистемах, бо це шкодить і природі, і здоров’ю людей.

За даними ДСНС, за минулу добу в Україні виникла 541 пожежа на відкритих територіях і у природних екосистемах, а від початку року зафіксували 15 491 випадок загорянь, що знищило 17 914 гектарів екосистем.

Next Post

Депутат Парламента Азербайджана про борьбу с коронавирусом

Пт Кві 10 , 2020
«Уже в первых числах марта в Азербайджане были закрыты все учебно-образовательные учреждения»—депутат Парламента Азербайджана Ситуация с коронавирусом развивается непредсказуемо в разных странах,  жизнь в столицах и крупных городах находится под особыми ограничениями, поскольку мегаполисы из-за активного транспортного сообщения и плотности населения больше подвержены опасности стать эпицентрами распространения вируса. Среди стран, […]
Джейхун Мамедов

Можливо ви пропустили?