Один з охоронців будівництва на Протасовому Яру побив жінку

Вже декілька місяців триває протистояння киян та забудовника “Дайтона Груп” з приводу забудови Протасового Яру.

Вчора ввечері постраждала жінка. Як повідомляє Олександр Бабашкін на своїй сторінці в Facebook, його мати Юлія Кононенко, вчора була побита одним із охоронців- “тітушок” забудови. Вона є координаторкою громади Протасового Яру та приймала активну участь в акціях протесту.

Протасів Яр

Охоронець будівництва запаркував свій автомобіль на зеленій зоні. Жінка поверталась додому та зробила йому зауваження. У відповідь почула образи та погрози. Потім молодик спортивної статури схопив Юлію Кононенко за куртку. Жінка, намагаючись захиститись та звільнитись дала йому ляпас.

Протасів Яр, напад на волонтера

Зловмисник натомість наніс їй удар по обличчі такої сили, що потерпіла відлетіла на декілька метрів. Жінка закрилась у своїй машині та викликала поліцію та поідомила про напад громаді Протасового Яру. Лише втручання сусідів замусило чоловіка зупинитись.

Роман Ратушний, сусід Юлії Кононенко, у соціальній мережі розповів про подальшій розвиток подій. Потерпілій у лікарні зафіксували забій лицьової щелепи та садно слизової лівої щоки.

Поліція затримала зловмисника, але згодом його відпустили. Зараз чоловік на свободі.

 

Next Post

Під час гасіння пожежі по працівникам ДСНС відкрили вогонь

Пн Вер 16 , 2019
Подія сталася під час ліквідації пожежі на території приватного житлового будинку на вул. Набережно-Корчуватській, що у Голосіївському районі столиці, повідомляє прес-служба ДСНС. Виклик до Служби порятунку 101 надійшов о 21:05. Рятувальники встановили, що горить прибудова до житлового будинку. Не гаючи часу, вогнеборці приступили до розвідки та ліквідації пожежі. Саме під час розвідки […]

Можливо ви пропустили?