На станції «Святошин» квіткарі з переходу «переїхали» на тротуар

Нещодавно було повідомлено, що на станції метро «Святошин» після ремонту відкрили підземний пішохідний перехід, в якому раніше торгували квітами.

У «Київблагоустрій» запевнили, що сюди вже ніколи не повернеться стихійна торгівля. Торговці квітами вирішили, що раз не можна в переході – будемо біля нього.

Житель столиці Роман Кирик опублікував в Facebook фото, на якому видно, як на повну йде торгівля на тротуарі біля в ходу в метро «Святошин».

Автор знімка зазначив, що біля станції метро «Печерська» в боротьбі зі стихійною торгівлею не допомогли ні звернення на гарячу лінію, ні в РДА, а тільки звернення до депутата району і порадив жителям Святошинського району зробити те ж саме.

Next Post

«Київ FM» цілком відмовився від російськомовних пісень

Нд Лют 16 , 2020
ідтепер Київська муніципальна інформаційно-музична радіостанція «Київ FM» не передаватиме в ефір російськомовні пісні. Про це повідомила директорка радіостанції Наталія Лященко. «Ліцензія нас зобов’язує використовувати до 35% музики українською мовою, але з недавніх пір у рамках своєї музичної політики ми повністю відмовилися від музики російською мовою», – заявила директорка. Джерело Post Views: […]

Можливо ви пропустили?