22 січня в Києві обмежать рух транспорту

Прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС) повідомляє , що 22 січня в зв’язку зі святкуванням Дня соборності в Києві обмежать рух усіх видів транспорту.

Рух транспорту буде обмежено з 5:30 до закінчення заходів.

Зокрема, обмеження діятиме на вул.Володимирській (від вул.Велика Житомирська до вул.Ірининська), на Володимирському проїзді (від Володимирської до Вул.Михайлівська), на Михайлівському провулку (від ул.Софійська до Вул.Михайлівська), вул.Софійська (від Володимирської до Михайлівського провулка), вул.Алли Тарасової (від Володимирського проїзду до Михайлівського провулку), вул.Мала Житомирська (від Володимирського проїзду до Михайлівського провулку), пров.Рильський (від ул.Стрілецька до вул. Володимирської), вул.Стрілецька (від вул.Великої Житомирської до вул.Рейтарської), вул.Георгівський провулок (від вул.Стрілецька до вул. Рейтарської).

Також із 10:15 до 10:25. рух обмежать на перетині вул.Грушевського та Петрівської алеї.

Частково буде обмежено рух транспорту з 12:00 до 13:30 під час руху колони представників громадської організації Твій шлях від Майдану Незалежності по вул.Михайлівська, вул.Европейська та вул.Хрещатик до перетину вул.Грушевського та Петрівської алеї.

 

Джерело: Новое Время

Next Post

У Києві на мосту Патона розгорнули величезний прапор України: люди по всій країні вийшли святкувати День Соборності

Вт Січ 22 , 2019
У вівторок, 22 січня, в Києві на мосту Патона розгорнули величезний державний прапор. Це зробили учасники акції до Дня соборності України, які вишикувалися в “живий ланцюг”, з’єднавши дві колони людей – з лівого і правого берега столиці, передає “112 Україна”. Дві колони возз’єдналися посеред мосту в акції “Ланцюг Єдності”. Учасники […]

Можливо ви пропустили?