У Києві – акція на підтримку протестувальників у Гонконгу

У Києві біля посольства Китаю стартувала акція “Звільни Гонконг: Акція солідарності”.

До акції наразі долучились близько сотні людей. Учасники заходу скандують “Free HongKong” та тримають плакати із закликом “Ukraine supports HongKong”.Також на акції виступив митець, відомий під псевдонімом Піаніст Майдану.

Акція проходить мирно, на місці чергують правоохоронці та працівники Загону швидкого реагування Червоного Хреста.

Раніше учасники заходу зайняли тротуар навпроти посольства КНР та частково – проїжджу частину. Організатори заходу заявили з імпровізованої сцени, що неодноразово звертались до поліції з проханням перекрити проїзд вулицею Грушевського. Трохи згодом учасники акції перекрили рух вулицею.

Як зазначили напередодні організатори акції солідарності, за їхніми даними в ході сутичок у Гонгконгу протиправно заарештовано близько 5000 активістів, важко поранено понад 3000 осіб, у тому числі – журналістів, дітей, іноземців, літніх людей та осіб з інвалідністю. Також є загиблі.

Фото: Євген Котенко

Next Post

Только специалисты смогут установить флюгарку

Ср Лис 27 , 2019
В обустройстве собственного дома нет мелочей. Каждая деталь играет свою роль. Это касается и флюгарки. Она представляет собой колпак, который одевается на трубу дымохода.  Для чего же это нужно? Один небольшой колпак на дымоход выполняет сразу несколько важных функций. Прежде всего, флюгарки защищают трубу от агрессивного воздействия осадков. Из-за дождя […]
Флюгарка

Можливо ви пропустили?