На будівництві метро вантажівка перекинулася у двір багатоповерхівки

Вчора, 11 травня на будівельному майданчику нової гілки метро у бік житлового масиву Виноградар, стався інцидент – вантажівка перекинулася у двір багатоповерхівки, зламавши паркан та дивом не зачепивши припарковані там авто. 

Як повідомляє “Київметробуд”, водієві вантажівки підрядної організації стало зле і він, не впоравшись з керуванням, з’їхав з дороги, що призвело до перевертання автомобілю. Потерпілих серед працівників та мешканців мікрорайону немає. Водію також вдалось уникнути травмування.

Приватні автівки не постраждали, але “Київметробуд” вкотре звертається до мешканців, не паркувати свої автомобілі біля паркану будівельного майданчика.

Джерело

Next Post

Масштабний мітинг перевізників у Києві: водії вимагають дозволити перевезення

Ср Тра 13 , 2020
З самого ранку у Києві люди збираються на масштабний мітинг. Перевізники вимагають від Кабміну дозволу на внутрішні і міжнародні перевезення. Попри те, що акція запланована на 10:00, вулиці столиці вже переповнені пасажирськими автобусами, повідомляє 24 канал. Мітинг має відбутися на Європейській площі. Саме туди з’їжджаються автобуси з усієї країни. Водії заявили, […]
Мітинг перевізників

Можливо ви пропустили?