Київ потрапив у ТОП-50 міст для подорожей цього десятиліття

Київ розташувався на другому місці серед 50 міст світу, які варто відвідати цього десятиліття.

Рейтинг склав туристичний портал Big 7 Travel.

На думку видання, десятиліття 2020-х — чудова можливість розширити світогляд та відвідати місця, про які завжди мріяли. У матеріалі можна зустріти різноманітні місця на шести континентах: від островів, які відкриють тропічні ліси, до новітніх індустріальних міст.

Big 7 Travel визначає Україну як різноманітну, захопливу та багату на культуру країну. Кавова та барна культури у Києві розвиваються не так довго, тому варто очікувати сплеску у 2020-х роках. У місті наявні історичні собори та пам’ятники, що віддають шану минулому нації.

Також портал радить відвідати Чорнобильську зону, щоб дізнатися про ядерну катастрофу, руйнівні наслідки та відкрити для себе комуністичне життя України у 1980-х роках.

 

Next Post

У київський госпіталь прибув борт з пораненими, потрібні ліки і донорська кров, - волонтери

Пт Січ 10 , 2020
Волонтер Наталія Юсупова заявила про те, що в Київський госпіталь із Харкова прибули поранені воїни, яким потрібна донорська кров. Як передає Цензор.НЕТ, про це вона написала в Фейсбуці. Волонтер отметила: “Репост!!! До київського шпиталя з Харкова прибув дуже тяжкий борт з пораненими. Всі воїни з кулбовими та осколковими пораненнями. Є […]
скорая помощь

Можливо ви пропустили?