У Києві перестануть ходити маршрутки, – Кличко

У Києві перестануть ходити маршрутки. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко. Однак для того, щоб їх скасувати, знадобиться ще років зо два-три, припустив київський градоначальник.

Віталій Кличко каже, що столиця буде поступово позбуватися від маршруток, замінюючи їх більш комфортним транспортом, проте на це потрібен час. На сьогодні маршрутки виконують свою функцію з перевезення людей і поки замінити їх нічим. Але поступово вони будуть витіснятися з пасажирських перевезень.

“Ми робимо все для того, щоб закуповувати сучасний і комфортний громадський транспорт для великої кількості пасажирів. І це один із шляхів, за допомогою якого ми можемо витіснити маршрутки з нашого міста”, – заявив Кличко.

Next Post

Перші вакцини від Pfizer вже сьогодні отримають жителі Київської області

Нд Кві 18 , 2021
Щеплення вакциною Comirnaty від COVID-19 виробництва Pfizer-BioNTech почалися з сьогоднішнього дня, 18 квітня, з Київської області. Про це повідомляє Центр громадського здоров’я МОЗ в Facebook. У решті регіонів вакцинація препаратом стартує 19 квітня після того, як вакцину доставлять на обласні склади. Вакцини доставили з національного складу в регіони – по […]
Pfizer

Можливо ви пропустили?