Під ОП вимагають не “зливати” справи Майдану

Сьогодні, 8 листопада, родичі загиблих Героїв Небесної Сотні, учасники Революції Переваги, їхні адвокати і правозахисники прийшли до Офісу президента на Банковій у зв’язку з загрозою “злити” справи Майдану.

Раніше через реформи генпрокуратури справи Майдану мали перейти в ГБР, де, на думку протестувальників, для їх розслідування немає ні кадрів, ні досвіду ведення даних справ.

Десять днів тому адвокати і правозахисники направили спільне звернення до всіх органів влади з чітким планом, як не допустити розвал справ Майдану.

Фото – Роман Петушков

Фото – Роман Петушков
Фото – Роман Петушков

Протест виявився нечисленним. За словами кореспондента інформатора, на акції присутні близько 20 осіб, а, наприклад, журналістів і правоохоронців – удвічі більше.

Фото – Роман Петушков
Фото – Роман Петушков
Фото – Роман Петушков
Фото – Роман Петушков

Акція проходила в режимі вільного мікрофона. Протест охороняли кілька десятків правоохоронців. Захід пройшов спокійно.

Активісти заявили, що якщо до 20.11 цього року справа не зрушиться з місця і не буде передано ДБР, то всі справи Майдану просто розваляться.

 

Фото – Роман Петушков

1 thought on “Під ОП вимагають не “зливати” справи Майдану

  1. За пять лет ничего не расследовали. Это уже даже назвать трудно.
    petition.president.gov.ua/petition/73066

Comments are closed.

Next Post

Комунальники ліквідували пошкодження трубопроводу у центрі Києва

Сб Лис 9 , 2019
Фахівці КП «Київтеплоенерго» ліквідували пошкодження трубопроводу на перетині вулиць Саксаганського та Шота Руставелі у центрі Києва. Про це повідомив начальник відділу експлуатації теплових мереж «Київтеплоенерго» Олександр Пелипишин, – передає «Громадське». За його словами, пошкоджену ділянку трубопроводу замінено на нову. Post Views: 937

Можливо ви пропустили?