Пожежа на складах: існує загроза обвалу

Рятувальні підрозділи столиці продовжують гасити пожежу складських приміщень, який виник в суботу в Деснянському районі Києва.

Про це повідомляє ГУ ГСЧС України в м.Києві.

“Станом на 10:00 рятувальники продовжують гасіння окремих осередків пожежі на площі 1500 кв. М, є загроза руйнування будівельних конструкцій. На місці події працює 27 одиниць основної та спеціальної техніки і 97 чоловік особового складу”, – йдеться в повідомленні.

2 лютого о 11:52 в оперативно-координаційного центру Головного управління ГСЧС України в м.Києві надійшло повідомлення про пожежу в чотириповерховому складському приміщенні на вул. Червоноткацькій, 69, в Деснянському районі столиці.

Next Post

У Києві пройде незвичайна виставка пасажирського транспорту

Нд Лют 3 , 2019
У березні на столичному НСК “Олімпійський” пройде виставка пасажирського транспорту City Trans Ukraine 2019. Про це повідомляють на офіційному сайті організаторів City Trans Ukraine 2019. Відзначається, що з 28 по 29 березня на “Олімпійському” відбудеться III міжнародна виставка пасажирського транспорту. “Це спеціалізована галузева виставка для виробників і постачальників пасажирського транспорту […]
Трамвай-PESA

Можливо ви пропустили?