У школах Києва з’явиться нова система сигналізації з датчиками руху

школа

У столичних школах запровадять нову автоматизовану систему сигналізації з датчиками руху, що унеможливить несанкціонований доступ до закладів освіти сторонніх осіб.

“Столичні школи обладнані охоронно-тривожною сигналізацією та камерами відеоспостереження для захисту від проникнення у приміщення сторонніх осіб. Зараз у місті готуються до впровадження нової автоматизованої системи сигналізації з датчиками руху, яка унеможливить несанкціонований доступ до закладів освіти, зокрема, у нічний та позаробочий час”, – йдеться у повідомленні.

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації, депутата Київської міської ради, члена Постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Валентина Мондриївського, приміщення закладів освіти цілодобово знаходяться під охороною відповідальної особи (охоронця), яка не пропускає сторонніх.

Next Post

Метро продали LED-лампи за завищеною ціною

Чт Тра 27 , 2021
Національна поліція повідомила про підозру підряднику “Київського метрополітену” в нанесенні збитків місцевому бюджету на суму майже 12,7 млн гривень. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури. У 2018 році між метрополітеном та підрядною організацією було укладено договори на капітальний ремонт мереж освітлення в депо “Харківське” та “Оболонь”. Як виявилося, компанія […]
Метро

Можливо ви пропустили?