“Ви що, націоналіст?” Викладачка столичного вузу відмовилась проводити пару українською

Користувач Facebook Богдан Маланчук поскаржився на викладачку КНЕУ з кримінального права Олену Олійник, яка проводить пари російською.

“На моє прохання проводити її українською, жартома відповідає: “Можна, но чуть пожжє”. Клас хіхікає, вона продовжує розмовляти російською. Буквально за хвилину починає зі мною знову розмовляти:

– А ви що, націоналіст? Чи ви російською не розумієте? – каже.

Тобто, щоб вимагати лекцію українською у ЗВО/ВНЗ, треба або бути націоналістом, або не розуміти російською, іншого не дано”, – написав він у соцмережі.

Студен зіслався на закон “Про вищу освіту”, який визначає українську мовою вищої освіти. Після цього викладачка почала прискіпуватись до його домашньої роботи.

Але тут усе ще цікавіше, вона продовжує вести лекцію: “Така євроінтеграція вам потрібна? Хочете таке? У Румунії там 400 годин на рік треба безоплатно працювати; нам треба змінювати всі свої закони. Ви всі поїдете до Польщі, будете впахувати там за 1000$ сантехніками, прибиральниками. У тій Європі взагалі скоро хочуть зробити курси хірургів. Чи хотіли би ви, щоб вас оперувала людина, яка була на курсах хірурга 3 місяці? Найсумніше, що деякі студенти почали їй підтакувати. А мене позначили великою міткою і тепер я під великим контролем. Тому що просто хотів пару українською”, – розповів Богдан Маланчук.

Джерело

Next Post

«Трах*ти себе не дам»: депутат «Слуги народу» «засвітив» непристойну переписку

Чт Жов 17 , 2019
Народний депутат фракції «Слуги народу» Анатолій Остапенко під час засідання парламенту вів непристойну переписку зі знайомим. Кореспондент ІНФОТАБа сфотографував переписку «слуги народу» з чоловіком, який записаний у його телефоні як «Леша Сильченко». Наводимо скандальну переписку дослівно зі збереженням пунктуації. Л. Сильченко: «Сейчас в Киеве». А. Остапенко: «Привіт. На завтра». Л. […]
трахнути себе не дам

Можливо ви пропустили?